~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

4ο Ανοιχτό Φεστιβάλ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

4th U.O.P. Air Festival


Ένα ξεχωριστό Mουσικό Φεστιβάλ με χρώμα Πανεπιστημίου Πελοποννήσουσχεδιάζεται και οργανώνεται για τέταρτη συνεχή και επιτυχή χρονιά από φοιτητές γιατο Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαϊου, στις 7:00μ.μ., στον προαύλιο χώρο της Σχολής Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας στην Τρίπολη.Σ' αυτό το μουσικό γεγονός θα συμμετάσχουν μουσικά συγκροτήματααποτελούμενα από φοιτητές και μαθητές από την Τρίπολη και το ΠανεπιστήμιοΠελοποννήσου, καθώς και από άλλες πόλεις. Μετά τη συναυλία θα ακολουθήσειparty με dj sets. Επίσης, στο χώρο θα υπάρχουν φαγώσιμα, ποτά και λοιπέςδραστηριότητες.
Η παρουσία των φοιτητών όλων των τμημάτων και των σχολών τουΠανεπιστημίου Πελοποννήσου κρίνεται αναγκαία, καθώς το μουσικό αυτό γεγονόςαποσκοπεί σε μια ετήσια συνεύρεση και επικοινωνία όλων των φοιτητών τουΠανεπιστημίου. Ελπίζουμε πως και η τοπική κοινωνία της Τρίπολης αλλά και ηΠεριφέρεια θα δώσει δυναμικά το παρόν στην εκδήλωση, στηρίζοντας όχι μόνο τουςφοιτητές, αλλά και το Πανεπιστήμιο.Ευχαριστούμε πολύ,οι διοργανωτές.


(Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το Blog τουΦεστιβάλ, στη διεύθυνση http://www.uopairfest.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: