~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΥΚΗΣ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος (από Βιζύκι Γορτυνίας)

ΑΡΚΑΔΩΝ WHO IS WHO
Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος είναι δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και διαμένει στην Πεύκη από το 1989।
Έχει εργαστεί σε πολλές εφημερίδες κι έχει ασχοληθεί σε διάφορους τομείς του ρεπορτάζ (κοινοβουλευτικό, οικονομικό) αλλά τον κέρδισε τελικά το αθλητικό, όπου έχει καλύψει τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα. Ολυμπιακοί Αγώνες, Μουντιάλ Ποδοσφαίρου, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πολλών αθλημάτων.
Ως σχολιαστής της ΕΡΤ έχει μεταδώσει μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού, ενώ για πέντε χρόνια παρουσίαζε την μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, την «Αθλητική Κυριακή». Μάλιστα τιμήθηκε δύο φορές με το πρώτο τηλεοπτικό βραβείο της χρονιάς. Ήταν από το 1992 πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) θέση από την οποία αποχώρησε, πριν από τη λήξη της θητείας του, τον Ιούνιο του 2006 προκειμένου να αφιερωθεί στα κοινά της Πεύκης. Από το 2001 είναι αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αθλητικών Συντακτών (AIPS).
Του έχει απονεμηθεί πέντε φορές το παγκόσμιο βραβείο της καλύτερης διοργάνωσης στον τομέα των Μέσων μαζικής Επικοινωνίας για τη διεύθυνση μεγάλων αθλητικών γεγονότων που έγιναν στη χώρα μας. Επίσης έχει βραβευτεί από το ίδρυμα Μπότση ως καλύτερος αθλητικός συντάκτης της χρονιάς.
Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργανωτικής Επιτροπής «Αθήνα 2004» από το 1998 έως το 2000 και στη συνέχεια σύμβουλος διοίκησης της Οργανωτικής Επιτροπής και μέλος της εφορίας της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.
Έχει γράψει δέκα βιβλία αθλητικού περιεχομένου, τρία από τα οποία και στην αγγλική γλώσσα.
Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου και υποψήφιος διδάκτορας στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Τζήκα και είναι πατέρας μιας κόρης, της μικρής Aννας Μαρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: