~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

O Σύλλογος Βλαχερναίων Τρίπολης, πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008, ο Σύλλογος Βλαχερναίων Τρίπολης, πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στο άλσος ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ στην Τρίπολη. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία (παρευρέθησαν πάνω από 100 άτομα) και όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου έδωσε τα πάντα για να εξυπηρετηθούν οι συμπατριώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βλαχερναίων Τρίπολης κ. Αναστάσιος Τζιώλας στην ομιλία του, ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά ευχαριστώντας όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και εξήρε την στήριξη που έχει από όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.
Παρόν στην εκδήλωση ο Αιδεσιμότατος Παναγιώτης Τρυφωνόπουλος (ο οποίος «ευλόγησε» την εκδήλωση), ο Δήμαρχος Δήμου Λεβιδίου κ. Αθανάσιος Καβουρίνος (ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό), ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Κουτσούγερας, ο Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου κ. Μπάμπης Σταμάτης, ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Βλαχέρνας κ. Τάσος Τσαρουχάς, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Βλαχέρνας κ. Αργύριος Καβουρίνος. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Ανδρέας Λυκουρέτζος, ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Πέτρος Τατούλης και ο Πολιτευτής Αρκαδίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: