~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

"Ώρα ευθύνης και δουλειάς για την Αρκαδία και τους Αρκάδες" Γεωργία Παναγοπούλου


Γεωργία Παναγοπούλου ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ


Φίλες και Φίλοι Αρκάδες
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα σημαντική Πορεία για την Ελλάδα και την Αρκαδία μας Ήρθε η ώρα να δώσουμε τη μάχη για την Ανατροπή μιας αναξιοκρατικής και αναποτελεσματικής Κυβέρνησης. Ήρθε η ώρα να χτίσουμε και να δημιουργήσουμε σε μια κυριολεκτικά καμμένη γη. Για μια πολιτεία αποτελεσματική και πρωτοπόρα όπως την εμπνεύσθηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου, για αυτήν που εργάσθηκε ο Κώστας Σημίτης, αυτήν που οραματιζόμαστε τώρα με το Γιώργο Παπανδρέου. Μια Πολιτεία με Ανθρώπινο πρόσωπο, όπως την αξίζουμε όλοι οι Έλληνες.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κάνουμε τη φωνή της Αρκαδίας Δυνατή. Ήρθε η ώρα να τολμήσουμε το Καινούργιο, το Διαφορετικό. Η Αρκαδία βλέπει μπροστά. Κάνει δυναμική Επιλογή Απαντά με Νέα Αλλαγή. Δίνει Ψήφο εμπιστοσύνης στην Γυναίκα και την Ανανέωση. Είναι η καθοριστική ψήφος για να γίνει το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία και πάλι Πρώτη Δύναμη. Η 16η του Σεπτέμβρη είναι η ημέρα της Νίκης. Η ημέρα της Νέας Αλλαγής.
Με αίσθηση του καθήκοντος και με διάθεση προσφοράς, αποδέχθηκα για μια ακόμη φορά το τιμητικό κάλεσμα του Γιώργου Παπανδρέου. Ανέλαβα την ευθύνη να ανταποκριθώ στην πρόκληση και είμαι αποφασισμένη να δώσω όλες τις δυνάμεις μου. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε μαζί και θα είναι νικηφόρα .Δύναμή μας είναι η απόφασή μας. Απόφασή μας είναι να εμπιστευθούμε το Γιώργο Παπανδρέου. Αγωνιζόμαστε για το Καινούργιο, το σύγχρονο, το Δημιουργικό.
Θέλουμε την Ανατροπή. Αγωνιζόμαστε για την Νέα Αλλαγή, γιατί είμαστε απέναντι στην ισοπέδωση και τη συντήρηση. Είμαστε απέναντι σε πελατειακές σχέσεις και αλαζονικές συμπεριφορές. Ζούμε μαζί στην Αρκαδία, μαζί δουλεύουμε, μαζί βιώνουμε τα προβλήματα και δεν τ’ ανακαλύπτουμε μόνο τα Σαββατοκύριακα και τις Εθνικές Επετείους. Είμαστε εδώ, γιατί ερχόμαστε μέσα από την κοινωνία και όχι από τους κομματικούς μηχανισμούς. Είμαστε απέναντι σε κείνους που έχουν επαγγελματική και διαχειριστική αντίληψη της πολιτικής. Απέναντι στις απόψεις που εκφράζουν τη βουλιμία για την εξουσία, εμείς οι σοσιαλιστές προτάσσουμε τη βούληση για προσφορά στην κοινωνία. Αφήνουμε πίσω εκείνους που έφθειρε ο χρόνος, που παγιδεύτηκαν στο σύνδρομο της μονιμότητας και υπέκυψαν στην λάμψη της κορυφής. Εκείνους που έχασαν την αίσθηση του μεγάλου σκοπού μας, λησμόνησαν την Αρκαδία και έγιναν απλοί διαχειριστές. Εκείνους που, από μαχητές των ιδεών, μεταλλάχθηκαν σε τεχνικούς της εξουσίας και των μηχανισμών της.
Αφήνουμε πίσω τη Δεξιά με τις απατηλές υποσχέσεις, τις ανεκπλήρωτες προσδοκίες, το ξεπούλημα των ασφαλιστικών ταμείων, τη διάλυση της παιδείας, την αποδόμηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και το φακελάκι, το ρουσφέτι με «απασχολούμενους» του τετραώρου και μισθούς της πείνας, το επίδομα της φτώχειας.
Οι πολίτες πρέπει να δώσουν τώρα τη δική τους απάντηση. Οι δημοκρατικοί πολίτες θα επιβάλλουν την επιστροφή στην πολιτική. Αφήνουμε πίσω τους καπνούς και τις στάχτες της εγκατάλειψης της Περιφέρειας, από μια κυβέρνηση ανίκανη να χειριστεί κρίσεις και ν’ ασκήσει υπεύθυνη πολιτική για την προστασία του περιβάλλοντος. Από μια κυβέρνηση που «κλείνει το μάτι» στους επίδοξους καταπατητές για να μας «αναπτύξουν» και να οικειοποιηθούν το φυσικό πλούτο της πατρίδας μας. Θα σταθούμε όρθιοι. Θ’ αναστήσουμε την Ελπίδα. Στ’ αποκαΐδια θα φυτέψουμε λουλούδια, θα ζωντανέψουμε το τοπίο, θα χτίσουμε στα ερείπια για να στεγάσουμε τη ζωή μας, τα όνειρά μας. Θα «καίει» όμως μέσα μας ένα πελώριο ΓΙΑΤΙ…
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ, οι γυναίκες, οι άνεργοι, οι αγρότες και οι εργαζόμενοι, οι επιστήμονες και οι επαγγελματίες, τα ζωηρά νιάτα και τα περήφανα γηρατειά, θέλουμε να δώσουμε και πάλι νόημα και περιεχόμενο στις λέξεις ανθρωπιά, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη. Θέλουμε να εργασθούμε όλοι μαζί για την Ανάπτυξη που τιμά τον Άνθρωπο, που σέβεται το Περιβάλλον, που εμπνέεται από τις αξίες της Δημοκρατίας.
Γεωργία Παναγοπούλου
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ


Ώρα ευθύνης και δουλειάς για την Αρκαδία και τους Αρκάδες μαζί να ζωντανέψουμε τη γη μας, μαζί να ξαναχτίσουμε τα χωριά μας, μαζί ν’ αναστήσουμε την ελπίδα, μαζί να στεγάσουμε τα όνειρά μας, όλοι μαζί για τον τόπο μας και τον κόσμο μας!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα:
2710 232121, 6977 594344 - Fax. 2710 222700
Δαρειώτου 12, 22100 Τρίπολη
ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: gpan@otenet.gr


ΟΜΙΛΙΕΣ
Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007, η κ. Γεωργία Παναγοπούλου θα μιλήσει στους Αρκάδες της Αττικής στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Τζώρτζ 9 στην Αθήνα.

Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, η κ. Γεωργία Παναγοπούλου θα μιλήσει στο Εκλογικό της Κέντρο, στην οδό Τ. Σεχιώτη (πρώην Κέννεντυ).



*από δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ Σεπτέμβριος 2007

Δεν υπάρχουν σχόλια: